Steun ons

Steun een kind

Sponsor een kind of meerdere kinderen. Door jouw hulp kan een kind naar school en verblijven in een hostel als ze ver van een school wonen. Eten en verblijf zit ook in jouw sponsoring.

Doe mee

Wil je wandelen, fietsen of hardlopen voor het Vekemans Fonds? Meld je aan bij een bestaande actie / evenement en haal geld op voor het Vekemans Fonds. Of organiseer zelf een evenement en probeer zo geld in te zamelen voor de kansarme kinderen in India.

Meld je aan via de button

Doneer

De minste inspanning om het Vekemans Fonds te ondersteunen is mogelijk door simpelweg geld over te maken. Dat kan op allerlei manieren.

Sponsor een project

Als bedrijf, instelling, school kun je een van onze projecten in India geheel of gedeeltelijk adopteren. Dit is bij uitstek dé gelegenheid om je als weldoener van een goede doelen project te profileren. Uiteraard kun je als particulier ook een project adopteren. Neem met ons contact op (zie onder contact) om de verschillende mogelijkheden door te nemen.

ANBI

ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit is een status die het Vekemans Fonds van de belastingdienst heeft gekregen omdat zij als goede doelen stichting aan bepaalde voorwaarden voldoet. Bijvoorbeeld dat de instelling zich (voor minstens 90%) inzet voor het algemeen belang (bij ons 95%), dat er geen winstoogmerk is en dat voldaan is aan de integriteitseisen.

Het Vekemans Fonds staat als zodanig bij de belastingdienst geregistreerd. De voorwaarden staan vermeld op de site van de belastingdienst.
Voordeel hiervan is dat donaties (onder bepaalde voorwaarden) fiscaal aftrekbaar zijn voor de donateur (link).

DONATIES
GELUKKIGE KINDEREN
VRIJWILLIGERS
KINDEREN NAAR SCHOOL